Vi välkomnar finska och det nya året

December 11, 2009 16:39

Nu är det snart slut på 2009 och som de flesta säkert förstår kommer det inte bli någon lansering av beta versionen nu. Jag tycker det är tråkigt men jag får helt enkelt gilla läget när jag inte har haft den tid jag velat lägga ner på spelet. Jag får ofta mail där ni frågar när och om det blir lansering och svaret är att det kommer att lanseras men inte just nu och den bästa bortförklaringen är att jag precis har börjat studera på universitet. Det kräver sin tid och jag försöker jobba med spelet då och då även ifall det tyvärr blir oerhört få timmar.

Jag brukar inte ge några nyårslöften, men jag tänker ge er ett nu. Mitt nyårslöfte till er är att jag från och med i vår ska lägga ner så mycket tid som möjligt, helst varje dag, på att jobba med spelet. Jag är realistisk och medveten om att jag långt ifrån kommer att ha lika mycket tid varje vecka på grund av studier, men tillslut blir det klart efter all väntan.

Idag uppdaterades även vår webbplats och finska lades till som språk. Detta innebär att betaversionen kommer ha stöd för språken svenska, engelska, tyska och finska. Förmodligen även tjeckiska om inget oförutsätt händer.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År tillsammans med alla som på något sätt hjälper till med FloorballManager: Richard, Daniel, Stefan, Matej och EuGenius.

By Mikael