Dags för en ny utvecklingshöst

August 05, 2009 18:47

Nu är det drygt fem månader senast vi skrev något här i bloggen och många har hört av sig sedan dess med frågor vilket vi tycker är roligt då det bevisar att ni, lika mycket som vi, verkligen vill ha ett bra managerspel för innebandy.

Sedan mars har det hänt en hel del i spelet, en del nytt har tillkommit men större delen av tiden har gått åt till att finslipa och förändra befintliga saker. Exempelvis så var vi till en början väldigt nöjda med laguttagningen men efter att ha använt det i flera månader så skissade vi på ett lite bättre och mer användarvänligt system vilket vi nu använder fullt ut.

Vi har även jobbat mycket med matcherna och förbättrat upplevelsen kring dem. För att nämna något så lanserade ett välkänt managerspel en trevlig funktion som vi har haft sedan länge, lite komiskt kan tyckas men vi får helt enkelt bli först med andra delar istället.

För att berätta lite mer om matcherna så finns det idag två visningslägen av en match, dels en enklare sida där man endast ser matchhändelserna, exempelvis mål inklusive assister och utvisningar. Det andra visningsläget är en mer aktiv del där man ser matchrapporten i sin helhet i beskrivande form vilket vi tror ger den bästa upplevelsen till de som följer sin match “live”.

Det är många som undrar ifall vi har FloorballManager som ett heltidsjobb och det har vi tyvärr inte, alla vi som är involverade i projektet studerar på högskola/universitet på heltid.

Nu är det dags att runda av för den här gången och tveka inte att höra av dig ifall du har några frågor. Du når oss som vanligt på support@floorballmanager.com.

By Mikael