Välkommen till FloorballManager

March 15, 2009 20:55

Först och främst vill jag välkomna dig till våran nya webbplats och blogg som du nu läser.

Vår tanke är att skriva intressanta saker som rör utvecklingen av FloorballManager eller sådant som vi tror att ni besökare vill läsa om.

Som de flesta vet så har vi varit igång sedan 2006 och sommaren 2007 lanserade vi den kanske inte allt för lyckade alphaversionen. Vi var helt enkelt för snabba att lansera det vilket vi nu har lärt oss och planerar nu att göra det lite annorlunda till betaversionen som ni säkert har märkt då betaversionen inte lanserades i november, inte heller i februari vilket har varit några mål sedan september då vi började att utveckla betaversionen.

För den som undrar så slängde vi alphaversionen och började om helt från början för att skapa en avsevärt bättre betaversion.

Vi planerar att lansera betaversionen när vi är helt nöjda vilket innebär att det får ta den tid det tar. Sedan ska jag väl inte dölja att vi själva självklart vill lansera betaversionen så snart som möjligt.

Men som vi har svarat till dem som har mailat oss och frågat hur det går med betaversionen, vi vill lansera en helhetsupplevelse, en färdig produkt och inte något halvfabrikat då vi vill lansera ett spel som ska vara kul oavsett om du följer en seriematch eller om du följer en intressant diskussion om Superligan i forumet.

För dig som verkligen vill sköta om ditt egna innebandylag redan idag så finns det faktiskt ett innebandymanagerspel till, otroligt nog med samma namn som vårat men på adressen http://www.floorballmanager.org.

Kom ihåg att registrera ett konto här så att du har möjlighet att få ett lag från start när vi lanserar betaversionen, men medan du väntar så kan du självklart träna ditt lag till framgång på floorballmanager.org!

By Mikael